lørdag 18. november 2017

Snø i svart hvitt


Når snøen først kommer så er det nesten så alt håp er borte, den fine høsten med varme farger er blitt forvandlet til et hvitt landskap.
Kanskje det verste er at det skal vare i mange måneder, men når jeg først blir vant til dette hvite som kommer hvert år på samme tid, er det jo en fin periode i året.


Det gir en lunhet for plantene i hagen, legger en bomulls lignende demper på alle lyder, og det blir ikke minst lyst og mer triveligere ute.


Nå har det ikke kommet så veldig mye snø på Lillehammer enda, men jeg håper at den som har kommet kan få lov til å ligge.
Det verste er når det blir glatt og isete, slik at det blir vanskelig både for folk og bilister.


Vi ønsker oss snøtunge trær når det nærmer seg jul, og kanskje vi kan få det i år?

Link:

3 kommentarer:

  1. Beautiful pictures. The snow looks very soft and light.

    SvarSlett
  2. Lovely shots! I love the first snow of the season...it's that snow that comes in April...May...and June that drove me crazy! We used to live in Mammoth Lakes, California...a ski resort in our Eastern Sierras...this last ski season lasted until the middle of August!!! Glad we're back in sunny Southern California!!!

    SvarSlett

Fra snø til sol

Mandag var det snøvær, ja egentlig i hele helga har det vært snøvær på Lillehammer. Dette er min vei til jobb mandag morgen. Eg...